90s Nostalgia Spel

90s
Feestavond

Complete 90s feestavond organiseren?
Wij zijn dé 90s specialist op het gebied van bedrijfsfeesten en -evenementen.
img-38-copyright.png

LET's PARTY!

Van locatie tot catering, aankleding, entertainment: wij ontzorgen op elk gebied en bezorgen u de meest spetterende en nostalgischte 90s party die u zich maar kunt wensen. Op de avond zelf zorgt onze partymanager ter plaatse dat alles vlekkeloos verloopt, dus ook uzelf feest onbezorgd mee.

Op een toplocatie zal onze DJ de hele avond alle bekende 90s hits draaien waarop jullie lekker los kunnen gaan. Captain Jack, Backstreet Boys, Spice Girls, en de Macarena, zijn slechts enkele voorbeelden van wat er allemaal voorbij komt. Uiteraard ontbreekt de nodige Happy Hardcore plaat niet, waarop de liefhebber even heerlijk kan ‘Hakkûh’.

Als klap op de vuurpijl kunt u ook nog knallende 90s Entertainment Acts toevoegen aan uw feest, zoals bijvoorbeeld een Spice Girls Coverband!

Informatie 90s Feestavond:

picture.png
Wat u kunt verwachten
90s Nostalgia Themafeest 2

90s themafeest bij u op eigen locatie of op een externe locatie. Met onze rijke schat aan 90s gadgets, posters, vlaggen en attributen toveren wij de ruimte om in een 90s walhalla. De DJ krijgt gegarandeerd de voetjes van de vloer met de beste hits uit de jaren 90. Een hapje en een drankje erbij, misschien nog wat extra entertainment en het feest kan niet meer stuk.

90s Nostalgia Themafeest 4

Deel met jouw collega's!