90s Quiz Kersteditie

Nieuw : Uw licht in de donkere dagen. Uw knallende eindejaarsfeest. Uw positiviteitsbom om uw werknemers weer vol energie en enthousiasme aan de start van het nieuwe jaar te laten verschijnen.  De 90s Nostalgia Quiz Kersteditie!

Het zinderende 90s Nostalgia Spel, waarin uw in teams de strijd met elkaar aangaat, is nu ook als Christmas Special te spelen. Mariah Carey, de overgang naar het nieuwe millennium, Home Alone en nog veel meer winterse 90s herinneringen komen bij dit spel aan bod.

Een professionele quizmaster neemt u in zes zinderende spelrondes mee op een heerlijk nostalgische ‘trip down christmas memory lane’.

Wie herinnert zich nog het meest uit de tijd van Flippo’s, Furbies en Friends? Maar ook Mariah Carey, 2 Unlimited, het millenniumprobleem en Home Alone passeren de revue. Na een bloedstollende finale zal slechts één team zich met trots ‘De Ultieme 90s Kenners’ mogen noemen en de bijbehorende prijs in ontvangst mogen nemen.

Onze 90s quiz de kersteditie is ideaal als teamuitje, personeelsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Informatie 90s quiz kersteditie:

Tijdsduur
3 uur

Deelnemers
Minimaal 15

Prijs
Vanaf €24,50 p.p. (excl. 21% BTW)

Inclusief
– professionele entertainer(s)
– spelmateriaal
– digitale spelpresentatie
– digitale uitnodiging
– prijs voor het winnende team

Optioneel bij te boeken
– diner
– borrelsnacks
– drankjes
– 90s kerst Afterparty

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan nu hieronder een vrijblijvende offerte aan:

Uw naam: *

Organisatie/Bedrijfsnaam: (optioneel)

Telefoonnummer: *

Uw e-mail: *

Soort arrangement:

Aantal personen:

Plaats:

Voorkeursdatum:

Type gelegenheid / Toelichting: