Beverly Hills acteur Luke Perry overleden

Luke Perry

Acteur Luke Perry is enkele dagen nadat hij een beroerte kreeg overleden. De voormalig Beverly Hills, 90210-acteur overleed vandaag in een ziekenhuis in Burbank, meldt TMZ. (bron: ad.nl)

Luke blies zijn laatste adem uit in het bijzijn van zijn kinderen, zijn verloofde Wendy Madison Bauer , zijn ex-vrouw Minnie Sharp en zijn moeder. Ook waren er anderen naasten aanwezig van de acteur.

Luke Perry lag sinds woensdag in het ziekenhuis nadat hij was getroffen door een beroerte toen hij naar verluidt alleen thuis was. De 52-jarige acteur was in Los Angeles bezig met de opnames van de serie Riverdale waarin hij de vader speelt van een van de hoofdpersonages.

De Amerikaanse acteur vertolkte tien seizoenen lang de rol van Dylan McKay in Beverly Hills 90210. Daarnaast was hij te zien in veel andere films en sprak hij ook stemmen in. Zo was hij onder meer te horen in The Incredible Hunk en Mortal Kombat: Defenders of the Realm.

Haaks staat dit bericht op het nieuws eerder deze week betreft de doorstart van Beverly Hills 90210 met de originele cast. Perry deed hier overigens sowieso niet aan mee.

Share

90s Nostalgia