De Grote 90s Quiz (Livestream)

De Grote 90s Quiz (livestream)

Datum: 27 juni 2020 || Tijd: 20.00 uur || Locatie: Je eigen woonkamer of tuin (livestream)

Droom jij nog altijd van Home Alone en gaan je nachtmerries over The Blair Witch Project? Doen je duimen nog steeds pijn van het gameboyen? Weet je nog wat een videoband is en wordt je nog altijd even blij als iemand het over Flippo’s heeft? Dan gaan we met jou 27 juni even heerlijk terug naar de 90’s!

In onze livestream quiz neemt 90s presentator Stefan a.k.a. Mister Tetris jullie mee in een fantastische trip down the memory lane. Natuurlijk met vragen over de 90s, videofragmenten, oude reclames, noem het maar op! Een goeie avond ouderwetse gezelligheid, gewoon vanuit je eigen woonkamer.

De quiz vind plaats in 5 ronden en per ronde zijn er leuke prijzen te winnen. En ook is er uiteraard een hoofdprijs voor de winnaar van de gehele quiz!

De Quiz zal namelijk plaatsvinden via een livestream. Wanneer je hier onder een kaartje hebt gekocht krijg je een bevestiging en op de dag zelf ontvang je dan per e-mail een link met daarin de link naar de livestream. Het geven van de antwoorden gaat ook via deze zelfde webpagina, dus je hoeft hier niets voor te downloaden of installeren. Mooi handig!

Let op: per deelnemer is een “device” nodig, het beste werkt een laptop of een desktop computer. Speel je dus met z’n 2en mee? Dan is het handig om te zorgen dat er 2 laptops in huis zijn.

VERSCHOVEN!

Tja… het wordt 27 juni wel √©rg lekker weer! En dat is geen weer om binnen te zitten en een 90s quiz te spelen vinden wij :-). We verplaatsen de quiz dus naar een n.t.b. datum. Waarschijnlijk naar een regenachtige avond, zodat je tijdens de quiz gewoon gezellig met een borrel wat hapjes op de bank kan hangen! Mensen die al een kaartje hebben ontvangen krijgen dat terug gestort, bel of mail ons gerust voor vragen.

Mister Tetris
Mister Tetris