Get Ready! Komt terug in originele bezetting

Get Ready! Komt terug in originele bezetting

De Vlaamse boysband Get Ready! maakt in 2017 een doorstart met de vier oorspronkelijke groepsleden! 

Jimmy, Koen, Glenn en JM. De vier boekten in de jaren 90 successen met onder meer de singles “Laat” en “Diep”. De groep viert daarmee alsnog zijn 20e jubileum van afgelopen jaar samen op de planken.

“Mijn liefde voor jou is diep-zo-diep”, “Laat het is nooit te laat”, “Marjolijn, zal ik ooit je vriendje zijn?”: midden jaren 90 had Get Ready! een patent op oorwurmen in het Nederlands. Het viertal brak door in 1996 en werd in geen tijd een fenomeen in België. Na tal van buitenlandse voorbeelden had ook Vlaanderen zijn eigen überpopulaire boyband te pakken.
In de tweede helft van de jaren 90 volgden de hits elkaar op. Get Ready! mocht in 1997 zelfs het voorprogramma verzorgen van Michael Jackson in Oostende. Rond de eeuwwisseling werd het echter stiller rond de groep.

Doorstart
In 2007 verliet Jean-Marie “JM” Desreux de groep, een jaar later volgde Glenn Degendt zijn voorbeeld. Frontmannen Jimmy Samyn en Koen Bruggemans maakten met nieuwkomers Kenny en Tom een doorstart. Tom werd op zijn beurt in 2013 vervangen door Bob. De groep ging weer optreden en bracht nu en dan een nieuw nummer uit, maar brak daar geen potten meer mee.

Jubileum
2016 had voor Get Ready! een feestjaar kunnen worden. De groep zou dan zijn 20e verjaardag vieren, maar tot een reünie kwam het toen niet. Enkele maanden na het jubileumjaar is de comeback waarover druk werd gespeculeerd dan toch een feit.

Nog meer 90s
Wilt u nog meer 90s herinneringen ophalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team 90s Nostalgia is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met jaren 90 thema. Bekijk hier onze arrangementen en vraag informatie aan of bel direct +31 6 36 225 335

 

Share

90s Nostalgia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *