90s Nostalgia Spel

90s Nostalgia Quiz Dordrecht

Het 90s Nostalgia Quiz Arrangement is ideaal als teamuitje, personeelsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje op een gezellige locatie in Dordrecht .
img-38-copyright.png

LET's QUIZ!

Tijdens de 90s Nostalgia Quiz Dordrecht strijdt u in verschillende teams tegen elkaar om te bewijzen wie de beste kennis heeft van de prachtige nineties. Een professionele quizmaster neemt u in zes zinderende spelrondes mee op een heerlijk nostalgische ‘trip down memory lane’.

Wie herinnert zich nog het meest uit de tijd van Flippo’s, Furbies en Friends? Maar ook het kabinet Kok, 2 Unlimited, gabbertje en de speculaties over het millenniumprobleem passeren de revue. Na een bloedstollende finale zal slechts één team zich met trots ‘De Ultieme 90s Kenners’ mogen noemen en de bijbehorende prijs in ontvangst mogen nemen.

Informatie 90s Nostalgia Quiz Dordrecht:

picture.png
Wat u kunt verwachten

Gezelligheid, hilariteit en originaliteit! Het samen beleven van vele “Oh ja!’ momenten. Gepresenteerd door ons professioneel entertainersteam. Bij u op eigen locatie of bij één van onze partnerlocaties in Dordrecht.  Ideaal als als teamuitje, personeelsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

picture.png
Interessante activiteiten