Word jij de nieuwe Leontine?

Word jij de nieuwe Leontine?

Het Rad van Fortuin komt terug!

SBS6 brengt het welbekende dagelijkse spelletjesprogramma uit de 90s, Rad van Fortuin, terug op televisie. Het spelprogramma zal vanaf  najaar 2016 dagelijks om 20.00 uur te zien zijn. De zender is nog op zoek naar een geschikte presentatrice of presentator.

Word jij de nieuwe Leo of Leontine?
Ook is SBS6 op zoek naar geschikte kandidaten m/v om de bordjes om te draaien; de rol die onder anderen Leontine Borsato (toen nog: Leontine Ruiters) in het verleden vertolkte. Gegadigden kunnen  zich daarvoor opgeven door een video in te sturen. De bedoeling is dat de taak iedere week door iemand anders wordt uitgevoerd. Check de video.


Geschiedenis
hans van der togt, rad van fortuin jaren 90De spelshow komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en werd in de jaren negentig door RTL naar Nederland gehaald. Daar presenteerde Hans van der Togt het programma jarenlang, waarbij deelnemers door een draai aan een reuzenrad en het raden van een woord prijzen konden winnen.

Zelf ook eens aan het Rad staan?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team 90s Nostalgia is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met jaren 90 thema. Bekijk hier onze arrangementen en vraag informatie aan of bel direct +31 6 36 225 335

Share

90s Nostalgia