Roseanne komt terug!

Roseanne komt terug!

Er wordt gewerkt aan een terugkeer van de Amerikaanse sitcom Roseanne.

Roseanne, serie, jaren 90, 90s, bedrijfsuitje, quizDe doorstart zal bestaan uit 8 nieuwe afleveringen. Volgens de website Deadline hebben John Goodman, Sara Gilbert en Roseanne Barr hun medewerking al toegezegd. Ook Laurie Metcalf, die in de serie gestalte gaf aan Roseannes zus Jackie, zou op het punt staan om zich weer bij de cast te voegen. Johnny Galecki, momenteel te zien in The Big Bang Theory, moet ook weer een bijrol gaan krijgen. Achter de schermen keren tot slot producenten Tom Werner en Bruce Helford terug. De serie over het Amerikaanse arbeidersgezin uit het fictieve plaatsje Lanford in Illinois was van 1988 tot 1997 te zien op ABC.

De doorstart is nog op zoek naar een zender, maar behalve ABC zou ook Netflix interesse hebben. Netflix produceerde eerder revivals van Gilmore Girls en Full House. Net als bij Will & Grace ontstonden er eerder al geruchten over een mogelijke doorstart van Roseanne, nadat er een reünie-filmpje met John Goodman en Sarah Gilbert online opdook.
[Bron: De LaGarde]

Nog meer 90s

Wilt u nog meer 90s herinneringen ophalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team 90s Nostalgia is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met jaren 90 thema. Bekijk hier onze arrangementen en vraag informatie aan of bel direct +31 6 36 225 335

90s quiz, 90s dinerspel, 90s themafeest

Share

90s Nostalgia