Word jij binnenkort de nieuwe Posh of Sporty Spice?

Word jij binnenkort de nieuwe Posh of Sporty Spice?

Spice Girls audities voor vervangers Posh en Mel C?

Door de jaren heen zijn er altijd geruchten blijven circuleren over de al dan niet op til zijnde reünie van de populairste meidengroep ooit, de Spice Girls. Maar hoewel het er nu echt van lijkt te komen, zien alleen Mel B, Emma en Geri het avontuur opnieuw zitten. Ze zouden dan ook op zoek gaan naar twee vervangers voor Mel C en Victoria.

Victoria Beckhams aanwezigheid was al langere tijd twijfelachtig maar nu ook Melanie C laatst definitief heeft besloten niet mee te doen, kwamen de plannen voor een reünie op losse schroeven te staan.

Naar verluidt hadden de Spice Girls al een nieuw contract op zak voor een album en een reünietournee, maar met slechts drie leden is dat natuurlijk niet echt een zicht. Volgens Life & Style zijn Emma, Mel B en Geri nu volop op zoek naar vervangers voor Sporty Spice en Posh. Er zouden zelfs audities aan zitten te komen. “De meiden gaan in een van de komende weken een officiële aankondiging maken over de castings voor die vrijgekomen plaatsen”, vertelt een bron aan het magazine.

Wij zullen het nieuws hierover op de voet volgen…

Nog meer 90s
Wilt u nog meer 90s herinneringen ophalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team 90s Nostalgia is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met jaren 90 thema. Bekijk hier onze arrangementen en vraag informatie aan of bel direct +31 6 36 225 335

Share

90s Nostalgia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *