90s Nostalgia Spel

Nieuws

Spice Girls weer op tour

6-11-2018: Het lange wachten en speculeren is voorbij. Maandagavond 5 november 2018 maakten de Spice Girls bekend in 2019 weer op tour te gaan door de UK. Dat deden ze middels deze videoboodschap.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YB6T4xC9GGk[/embedyt]

Victoria Beckham laat via Instagram weten de tour aan zich voorbij te laten gaan. ,,Maar onderdeel zijn van de Spice Girls was een heel belangrijk deel uit mijn leven en ik wens ze veel liefde en lol tijdens hun tour’’, aldus Posh Spice, die ook zegt zeker te weten dat de ‘oude’ en nieuwe fans een fantastische tijd zullen hebben.

De Spice Girls was een van de meest succesvolle groepen uit de jaren negentig. In 2007 was er al eens een reünie en in 2012 tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen trad de meidengroep nog een keertje op.

Mel B, Melanie Chisholm, Emma Bunton en Geri Halliwel doen in totaal zes plaatsen aan in de maand juni. De tickets gaan zaterdag om 10.30 uur (Britse tijd) in de voorverkoop. De tour wordt op 15 juni afgesloten in het Londense Wembley Stadion. Tickets kun je hier kopen.

Om jullie onderwijl zoet te houden hieronder een mooie terugblik naar hun eerdere reunie in 2007:
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=778MoPiQn-U[/embedyt]

Nog meer 90s

Wilt u nog meer 90s herinneringen ophalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team 90s Nostalgia is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met jaren 90 thema. Bekijk hier onze arrangementen en vraag informatie aan of bel direct +31 6 36 225 335

90s quiz, 90s dinerspel, 90s themafeest