De Tamagotchi is back!

De Tamagotchi is back!

Nostalgisch speelgoed uit de jaren 90

Het lijkt zo heerlijk achterhaald in deze tijden van AI-gedreven robots, maar de Tamagotchi was in de jaren ’90 een fenomeen van het maatje Pokémon en Flippo’s. De digitale eieren die je in leven en gelukkig moest houden door ze eten te geven en er mee te spelen zullen nostalgische gevoelens oproepen bij de kids die er toen mee speelden. Tijd voor een reprise dus.

Maker Bandai uit Japan gaat dit jaar een re-issue uitbrengen met de originele monochrome displays, zes karakters en een zacht prijsje van minder dan 15 euro. Het enige verschil met de originele versies is dat de nieuwe Tamagotchi iets kleiner is dan vroeger.

Ouderwets
De nieuwe eitjes zijn in Japan al verkrijgbaar. Wanneer we ook hier weer Tamagotchi’s aan kinderen kunnen geven, die dan verwoed proberen om op het scherm te tikken en na geen enkele respons verder zullen gaan met hun tablets, is op dit moment nog niet bekend. Nog even wachten dus, maar ga er maar van uit dat we deze terug gaan zien in de speelgoedwinkels en online. Nostalgie gaat nooit uit de mode. (Bron: Dutchcowboys)

Nog meer 90s
Wilt u nog meer 90s herinneringen ophalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team 90s Nostalgia is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met jaren 90 thema. Bekijk hier onze arrangementen en vraag informatie aan of bel direct +31 6 36 225 335

 

Share

90s Nostalgia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de uitkomst in *