TLC Way Back

Op 30 juni 2017 verscheen het langverwachte nieuwe album van TLC, simpelweg ‘TLC’ getiteld. De iconische meidengroep deelde eerder al de nieuwe track ‘Way Back’ feat. Snoop Dogg (zie video hierboven) en bracht afgelopen vrijdag de nieuwe single ‘Haters’ uit. Het is het eerste nieuwe materiaal in vijftien jaar en zoals Tionne ‘T-Boz’ Watkins en Rozonda ‘Chilli’ Thomas in de openingszin van ‘Way Back’ al zingen: “it’s been a long, long time coming”. Het geluid van TLC anno 2017 is niet alleen een reflectie en gevolg van de bij vlagen turbulente geschiedenis, maar zeker ook het geluid van een groep die vooruit kijkt. (Bron: maxazine.nl)

Met meer dan 65 miljoen verkochte albums is TLC de beste verkopende Amerikaanse meidengroep aller tijden. Ze wonnen vier Grammy Awards, namen vier platina albums in ontvangst, scoorden tien Top 10-singles en vier nummer 1-hits. Naast een muzikale inspiratiebron is TLC ook van grote invloed geweest op de mode en vriendschap onder vrouwen. Ze hebben generaties gedefinieerd en doen dat nog steeds. Na het tragische overlijden van Lisa ‘Left Eye’ Lopez in 2002 is TLC lange tijd uit het publieke oog geweest. Om een nieuw album op te nemen werd een Kickstarter-campagne opgestart, met Katy Perry als een van de eerste donateurs, de best gefinancierde Kickstarter-campagne aller tijden.

tlc way back, nieuwe single, Lisa left eye, snoop dogg, bedrijfsuitje , 90s quiz

Lisa ‘Left Eye’ Lopez

Crazy Sexy Cool

Met een nieuw album en wereldtournee op stapel zijn Tionne ‘T-Boz’ Watkins en Rozonda ‘Chilli’ Thomas terug waar ze horen. TLC is ontegenzeggelijk nog steeds ‘crazy, sexy, cool’! Alleen ja, we missen Lisa wel! Geniet daarom ter afsluiting nog even van hun misschien wel allergrootste hit; Waterfalls!


Nog meer 90s

Wilt u nog meer 90s herinneringen ophalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team 90s Nostalgia is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met jaren 90 thema. Bekijk hier onze arrangementen en vraag informatie aan of bel direct +31 6 36 225 335

90s quiz, 90s dinerspel, 90s themafeest

Share

90s Nostalgia