Vruchtbare samenwerking 1001Activiteiten

Vruchtbare samenwerking 1001Activiteiten

Ook het heden brengt mooie dingen voort… zoals de samenwerking met 1001activiteiten.nl

Een van de mooiste dingen aan het entertainment-vak is het plezier dat mensen beleven aan het entertainment dat je ze biedt. Wat is er nu mooier dan de groep die voor je staat of zit de dag of avond van hun leven te bezorgen? En dat alles met een professioneel georganiseerd programma waar ze nog lang over zullen napraten? Wij doen niets liever dan onze klanten de ultieme ‘oja’ ervaring bieden terwijl ze zich onderdompelen in 90s  kleding, gebeurtenissen, personen, muziek en weetjes. En desgewenst kunnen ze zich ook uitleven op de dansvloer tijdens de grootste hits uit het laatste decennium van de vorige eeuw. Wij halen alles uit de kast.

Samenwerking met 1001activiteiten.nl

Net zo mooi is het als je binnen het evenementen-vak samenwerkingen kunt aangaan. Samenwerkingen om samen zoveel mogelijk mensen te bereiken en te entertainen op topniveau. Anderhalf jaar geleden kwamen wij in contact met 1001actviteiten.nl. Één van Nederlands grootste online platforms voor het samenbrengen van vraag en aanbod op het gebied van entertainment en activiteiten voor allerlei gezelschappen.

Grootse 90s events

Met het bereik van 1001activiteiten.nl en hun duidelijke, complete presentatie van het aanbod van onze activiteiten weten we zo nog meer mensen snel en frequent te bereiken. Een ideale manier om onze 90s entertainment activiteiten professioneel aan te bieden. Dit heeft al tot een aantal grootse opdrachten geleid voor tevreden groepen klanten. In samenwerking met 1001activiteiten hebben we bijvoorbeeld een groep van 50 mensen bij DAF uit hun dak laten gaan met een geweldige 90s quiz. En voor 100 personen van de gemeente Leudal organiseerden we een onvergetelijke 70-80-90-00 quiz!

Dat belooft veel moois

Deze samenwerking gaat ook in de toekomst nog voor nog vele mooie dingen zorgen; daar zijn we zeker van en daar worden wij van Nostalgia Events blij van!

Onze 90s bedrijfsuitjes

Wilt zelf ook met uw collega’s een trip down Memory Lane maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team 90s Nostalgia is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met jaren 90 thema. Bekijk hier onze arrangementen en vraag informatie aan of bel direct +31 6 36 225 335

90s quiz, 90s dinerspel, 90s themafeest

 

Share

90s Nostalgia